SÅ ER DER STATUS!

Hej folkens!
I den kommende måned kommer der til at ske en masse - vi skylder derfor at fortælle dig hvad ...

Den 30. november - 1. december fylder vi varevognen med plakater, og sætter kursen mod FindersKeepers i Aarhus, her sælger vi vores plakater til messepriser (rigtig rigtig gode priser).

Når dette er overstået og vi rammer den 4. december, åbner vi op for endnu en Downtown PLUS deal - her vil udvalgte plakater være sat 35% ned i pris! Dette sker fra den 4. - 6. december.

Og så runder vi selvfølgelig også FindersKeepers i Østerbrohuset den 8. december!

 

Som en ekstra lille ting, har vi valgt at sætte alle vores plakater ned i pris fra den 1. - 14. december. Så hvis du skal nå at have en KLAM plakat under træet skal du senest slå til lørdag den 14. december, hvor vi for sidste gang i december sender ordre ud!
Nis Klamer
Nis Klamer

Author3 Comments

Ditte
Ditte

December 04, 2013

Hej,
Jeg har netop købt en KLAM plakat, og jeg kunne godt tænke mig en af de trærammer, som I også benytter jer af herinde på siden. Hvor kan man købe disse trærammer?

Sine
Sine

December 04, 2013

Et spørgsmål til de rigtig rigtig gode messepriser til Finderskeepers? Jeg kom af med 300kr for en Aarhus typemaps, som jeg nu (via Downtown.dk) nu kan se normalt har en værdi af 299kr? Hvor var den rigtig rigtig gode messepris forsvundet hen? At den nu 3 dage efter Finderskeepers så er sat yderligere 35% ned, er bare ekstra ærgerligt at opdage, men måske min fejl, at jeg ikke har holdt mig obs på bloggen her. Kan dog ikke lade være med at føle mig lidt snydt :(

/Sine

Isabel
Isabel

December 01, 2013

Hej
Jeg kunne se i jeres blog/opdatering, at I ville sætte alle plakater ned 1. december. Jeg vil ikke købe den jeg har udset mig, hvis I sætter den ned lige om lidt :)
Mvh Isabel

Leave a comment