Blog

LEVERINGSSTATUS!

Desværre viser det sig at Post Danmark har mistet en del af vores juleforsendelser - vi er på sagen og har sat en eftersøgning igang hos Post Danmark Erhverv!Har du endnu ikke modtaget din ordre, så henvend dig til downtown@enklamide.dk, så sætter vi en eftersøgning på din ordre!Dette er selvfølgelig beklageligt, da Post Danmark har garanteret os at de ikke mister forsendelser! Vi knokler for at denne historie skal ende godt - stay tuned!Ha' en fortsat god weekend : )

translation missing: da.blogs.article.read_more

JANUAR UDSALG!

Kære KLAM kunder, først og fremmest, tusind tak for jeres support i 2013 - I har været fantastiske! Vi skyder 2014 igang med et januar udsalg, som vi holder fra mandag den 6. januar til mandag den 20. januar, hvor du vil kunne spare op til 40% på udvalgte plakater.

translation missing: da.blogs.article.read_more

JULEKORT

Kære KLAM kunder - vi håber, at I alle har modtaget jeres plakater, så de kan sprede glæde i julen! Hvis ordren mod al forventning ikke bliver leveret inden jul, har vi lavet et lille KLAM-kort, som kan printes ud og lægges under træet.I kan hente kortet her! Vi ved godt, det ikke er en plakat, men så går I i hvert fald ikke julen tomhændet i møde.Vi beklager besværet! Ha' en dejlig jul :)

translation missing: da.blogs.article.read_more

JULESTATUS

Så er det tid til en julestatus!Alle vores juleordrer fra december er i går den 16. december afsendt som A-post med Post Danmark. De har garanteret os, at alle ordre vil blive leveret inden jul. Da A-post er "dag til dag levering" skulle I gerne modtage jeres KLAM-ordrer i dag eller i morgen.  Hvis plakaten mod al forventning ikke skulle dukke op hos jer, kan det f.eks. skyldes, at adressen ikke er indtastet korrekt. Så vil ordren blive afsendt retur til vores kontor. Hvis vi modtager din ordre retur vil vi kontakte dig! Fra den 20. december og frem til den...

translation missing: da.blogs.article.read_more

KLAMs JULE GIVEAWAY

Hele plakatmageriet KLAM takker jer for at have gjort 2013 til et fantastisk år - I er simpelthen for vilde!Vi glæder os så meget til at komme igang med 2014, hvor der vil komme en masse nye spændende projekter! Inden vi lukker helt ned for 2013, og starter op for 2014 - har vi lige en lille ting mere vi skal nå, vi vil nemlig holde en KLAM jule giveaway!Vi udlodder derfor 3 valgfrie KLAM plakater, det eneste du skal gøre for at få fingerne i én af de 3 plakater, er at skrive i kommentarfeltet nedenfor hvilken plakat du ønsker...

translation missing: da.blogs.article.read_more

KLAM GÅR PÅ JULEFERIE

Hvis du skal nå at få fingerne i en KLAM plakat inden jul, skal du senest lægge din ordre lørdag den 14. december 2013, klokken 12:00!- Bestiller du senere ovenstående tidspunkt bliver din ordre først afsendt den 6. januar 2014! Og da KLAM går på juleferie, vil der være længere responstider på mail!   Når det så er sagt - så må I have en dejlig jul, og et skønt nytår!KLAM takker for et fantastisk år, pas nu på hinanden!

translation missing: da.blogs.article.read_more

Søg