Om nis

I 2011 fik jeg ideen om at starte et plakatmageri - i foråret 2012 var Klam første plakater designet, 
og i efteråret 2012 blev plakatmageriet Klam lanceret. 
 
Min passion for grafik og illustrationer har altid været stor, og da jeg i forvejen er Art Director, var idéen om at blive plakatmager i eget plakatmageri ikke så fjern. For mig handler det om at være stolt af sit hjem, sin by, og ikke mindst sin bydel - det var her ideen tilbage i 2011 startede, da jeg satte mig for at illustrere min kærlighed til København, via mine plakater. 

I min optik har København sit udseende og sin historie, mens de tre søskende Østerbro, Nørrebro og Vesterbro har charmen og pulsen. - Tre usædvanlige, specielle og forskellige broer med hvert deres unikke udtryk. Jeg vil give den enkelte "brobeboer" noget de kan være stolt af at have hængende, et statement om kærlighed til deres bro. Det er den idé der skabte kollektionen "Typemap - De Indre Broer". Senere er der kommet flere kollektioner til Klam, kollektioner som med tiden vil blive opdateret og udskiftet, men én kollektion som forbliver uændret, er Klams varemærke "Typemap" - kollektionen der startede plakatmageriet Klam.

Navnet Klam ?

Du undrer dig nok over navnet Klam. Det har da ikke meget med plakater, at gøre?!
I en designverden der slår sig på navne, med en klang af subtilitet samt minimalisme, har det fra day one været vigtigt for mig, at danne en stærk genkendelighed. For mig skabes genkendelighed ved, ujævnheder i brugeren visuelle vej online - derfor den "klamme" reference. Det kan samtidig nævnes, at navnet kommer fra mit efternavn Klamer som skæres til, og bliver til Klam.

Trods et klamt navn, håber jeg du kan lide hvad jeg laver!

Alt godt
Nis Klamer - Stifter af plakatmageriet Klam

Søg